25. 8. 2011

Nick potvrdil účasť Mariah v X-Factore!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Po mesiacoch špekulácii sa Mariah Carey skutočne pripojí k "X-Factoru" ako "hosť porotcu" pre dlho očakávanú nasledujúcu prvú sezónu súťaže na stanici FOX.
Moderátorka "Extra" Terri Seymour hovorila s manželom Mariah Nickom Cannonom, ktorý úspešne moderuje podobnú súťaž "America's Got Talent" (je to americká obdoba súťaže "Česko Slovensko Má Talent", ktorá sa bude na jeseň vysielať aj u nás). Nick Cannon potvrdil: "Teraz je to oficiálne. Ja stále neviem, čo ona robí, ale niečo robí! Ona je pripravená....ona je nadšená!"
Sharon Osbourne (manželka legendárneho rockera Ozzyho Osbourna), ktorá je tiež porotkiňou, (ale v konkurenčnej súťaži "America's Got Talent", ktorú moderuje aj Nick) verí, že Mariah je dokonalý výber pre túto reality show. Sharon vraví: " Ona je najväčšia speváčka na svete. Toto je spevácka súťaž ... Ona vie, čo ľudia potrebujú a práve preto dodnes predala milióny albumov."
Osbourne pokračuje: "On (Simon) nemôže mať lepšieho človeka"
Zdroj povedal magazínu People: "Je potvrdené, že Mariah bude niečo natáčať so Simonom Cowellom s porotcovskom dome."
Mariah môžeme teda zazrieť v X-Factore, ktorý bude mať premiéru už 21. septembra na stanici FOX.


source / zdroj: Extra | MariahDaily.com

2 komentáre:

Katka povedal(a)...

to akože bude vystupovať ako porotkina???

www.lovelymariah.blogspot.com povedal(a)...

nie úplne ako porotkyňa ... niečo ako poradca súťažiacich ale samozrejme mala by aj hodnotiť potom ich výkon ... uvidíme ako to bude prebiehať ... už čoskoro ;-)